Известие

Collapse
No announcement yet.

Допълнителни степени на чистачките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Допълнителни степени на чистачките

Здравейте колеги имам проблем със допълнителните степени на чистачките на моята 156. Когато движа лоста всики позиции ми работят но допълнителното завъртане на лоста нищо не прави. Въжможно ли е този модел да е орязан от тази екстра и къде да търся повредата ако е повреда. Колата е с един ербег от първите предполагам. От както съм я вземал това не ми работи. В началото си мислех че е нормално но сега като се замисля защо ще го имам този лост така ако не е включено в модела.

Първоначално публикувано от ilya75 Покажи съобщение
    Здравейте колеги имам проблем със допълнителните степени на чистачките на моята 156. Когато движа лоста всики позиции ми работят но допълнителното завъртане на лоста нищо не прави. Въжможно ли е този модел да е орязан от тази екстра и къде да търся повредата ако е повреда. Колата е с един ербег от първите предполагам. От както съм я вземал това не ми работи. В началото си мислех че е нормално но сега като се замисля защо ще го имам този лост така ако не е включено в модела.
    Принципно тия степени поне при мен ( 147 ) действат само на първа позиция (най-бавно движение на чистачките) и с допълнителните настройки си я нагаждам според дъждеца На 2-ра и 3-та степен не играе
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Принципно тия степени поне при мен ( 147 ) действат само на първа позиция (най-бавно движение на чистачките) и с допълнителните настройки си я нагаждам според дъждеца На 2-ра и 3-та степен не играе
      При 156 е същото.
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Степените важат само на първа позиция - интервал. Втора позиция е първа скорост. Трета позиция - втора (бърза) скорост. На втора и трета позиция степените не важат.

Comment

Степените реално са честотата на интервалите и логично е да не работят на бавна (1) и бърза скорост (2) на чистачките, а само на позиция - интервал.
          sigpic

Comment

А при мен никъде не играят т.е. не виждам разлика на интервалите, къде може да е проблема и как да го оправя

Comment

Първоначално публикувано от ilya75 Покажи съобщение
              А при мен никъде не играят т.е. не виждам разлика на интервалите, къде може да е проблема и как да го оправя
              Вероятно проблема ти е в самия ключ,ако имаш сърце разглоби го и провери пластините в него дали не са окислили,ако ли пък не карай така.Не е болка за умиране
              Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
              Alfa Romeo 145 1.3Boxer 90hp EX

Comment

Възможно ли е да има реле което при мен да не работи или да липсва?

Comment

Working...
                X